ارتش سایبری ایران

مدتی است که دیگر جنگها از میدان نبرد به اینترنت آمده اند حالا این  هکر ها و کد نویس ها هستند که حرفی برای گفتن دارند. در این میدان ایران حرفی برای گفتن دارد ارتش سایبری جمهوری اسلامی ایران: (Iranian Cyber Army) نامی است که افراد نامشخصی برای فعالیت‌های غیرمتعارف خود روی اینترنت به کار می‌برند. درباره این گروه اطلاعات چندانی در دسترس نیست، اما

                      لطفا ادامه مقاله را در ادامه مطلب مشاهده بفرمایید

برخی منابع احتمال وابستگی آن به دولت ایران را مطرح کرده‌اند این گروه به چندین وب سایت آمریکایی و چینی و همچنین وب‌گاه‌های حامی جنبش سبز و مخالف دولت جمهوری اسلامی ایران، حمله کرده اند.

       

تاریخچه

طرح تشکیل ارتش سایبری ایران از سال ۸۴ در سپاه مطرح شد، اما با افزایش تبلیغات علیه دولت نهم در اجرای آن تسریع به عمل آمد. مدتی بعد گروهی بسیار وسیع تشکیل شد که تعداد اعضای آن از چند نام بسیار فراتر می‌رفت. در اردیبهشت ۱۳۸۸ نیز خبرگزاری فارس گزارش داد مؤسسه «Defense Tech» که از مؤسسات نظامی و امنیتی ایالات متحده آمریکا است، با استناد به آمار دریافتی از سازمان اطلاعات آمریکا، ایران را جزء پنج کشور دارای قوی‌ترین نیروی سایبری معرفی کرده‌است. این مؤسسه با تاکید بر اینکه ارتش سایبری ایران زیرمجموعه تیم رصد سایبری سپاه است، بودجه آن را ۷۶ میلیون دلار اعلام کرده بود. این موسسه همچنین تعداد نیروهای این ارتش را بیش از ۲۴۰۰ نفر و ۱۲۰۰۰ نفر ذخیره برآورد کرده بود.

وب‌گاه‌های هک شده

موج سبز آزادی

روز ۲۵ آذر ۱۳۸۸ وب‌گاه موج سبز آزادی هک شد. به گزارش عصر ایران این سایت از مجموعه سایت‌های حامی اصلاح طلبان و میر حسین موسوی و مهدی کروبی است که پس از انتخابات اخیر ریاست جمهوری آغاز به کار کرده بود. بنابراین گزارش به هنگام مراجعه به این سایت صفحه‌ای مشکی ظاهر می‌شود که روی آن به انگلیسی نوشته شده‌است:

          این سایت از سوی ارتش سایبری ایران هک شده‌است

 

زیر این پیام پرچمی سبز با شعار قرمز «یا حسین علیه السلام» به چشم می‌خورد که زیر آن شعری هم نوشته شده‌است.

توییتر

صبح روز جمعه، ۲۷ آذر ۱۳۸۸ به وقت ایران امکان دسترسی به وب‌گاه توییتر در برخی از نقاط دنیا قطع شد و کاربران به جای سایت اصلی به پیامی به زبان انگلیسی تغییر مسیر داده‌شدند که ترجمه آن چنین است:

          آمریکا فکر می‌کند که دارد اینترنت را با دسترسی‌اش کنترل و مدیریت می‌کند، اما این طور نیست؛ این ما هستیم که اینترنت را با قدرتمان کنترل و مدیریت می‌کنیم. بنابراین، سعی نکنید مردم ایران را تحریک کنید که...

حالا کدام کشور است که در فهرست تحریم است؟ ایران؟ آمریکا؟ ما آن‌ها را می‌چپانیم توی لیست. مراقب باشید.

 

این کار از طریق تغییر در سامانه نام دامنه‌های توییتر انجام شده‌است.

بایدو

این گروه در صبح روز سه‏شنبه ۲۲ دی ۱۳۸۸ در اقدامی دیگر بایدو، بزرگترین موتور جستجوگر چینی را هک کردند. طبق پیغامی که آنان پس از هک وب‌گاه بایدو گذاشتند، عنوان شده بود :

          ارتش سایبری ایران در اعتراض به دخالت‌های سایت‌ها بیگانه و صهیونیستی در امور داخلی کشورمان و پخش اخبار دروغ و تفرقه‌برانگیز راه‌اندازی شده‌است       

این اقدام به ایجاد یک جنگ سایبری میان ایران و چین انجامید و گروهی از هکرهای چینی به نام «اتحادیه هانکر»وب‌گاه‌های رسمی حکومت ایران از جمله وبگاه رسمی ریاست جمهوری و رهبری را هک کردند.

رادیو زمانه

روز ۱۰ بهمن ۱۳۸۸ ارتش سایبری ایران وب‌سایت رادیو زمانه را هک کرده، صفحه اول آن را با تصویری منقش به پرچم جمهوری اسلامی ایران، عبارت «یا حسین(ع)» و «خلیج فارس» جایگزین کرده‌است. ارتش سایبری ایران در پیامی در رادیو زمانه که وابسته به دولت هلند است، آورده:

          ارتش سایبری ایران به تمام مزدوران وطن فروش هشدار می‌دهد که در دامان اربابان خود نیز آن‌ها را راحت نمی‌گذارد      

اطلاعات دریافتی حاکی از آن است که این حمله از ابعاد گسترده‌ای برخوردار بوده و ظاهراً باعث شده که کلیه اطلاعات این وب‌سایت از روی سرور آن پاک شود.

خبرنامه امیرکبیر

سایت «خبرنامه امیرکبیر» شامگاه ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ هک شد. به گزارش خبرنگار پارسانیوز، گروه «ارتش سایبری ایران» که پس از وقایع اخیر بعد از انتخابات ریاست جمهوری به فعالیت خود رنگ و بویی دیگر داده‌است وب سایت «خبرنامه امیرکبیر» را هک کرده و در صفحه اول آن، تصویری منقش به پرچم «یا حسین(ع)» و «فإن حزب الله هم الغالبون» را جایگزین کرده‌است.

به گزارش پارسانیوز، در بخش انتهایی تصویر جایگزین شده در صفحه اصلی خبرنامه امیرکبیر شعری با مضمون «اگر فرمان دهد رهبر، بتازیم& اگر او خواهد از ما، سر ببازیم، اگر صبر و قرار از ما بخواهد، بشینیم و بسوزیم و بسازیم» آمده‌است.

وب‌سایت رسمی سازگارا

ارتش سایبری در ۲۱ بهمن ۱۳۸۸ سایت محسن سازگارا را هک و پیغامی بدین مضمون در صفحه هک شده درج کردند:

          در حالیکه آقای محسن سازگارا به آموزش جلوگیری از هک شدن توسط ارتش سایبری ایران مشغول بود، ارتش سایبری ایران فقط و فقط برای اثبات پوچ بودن حرف اینگونه افراد این سایت را هک نمود.

سایت جنبش راه سبز (جرس(

در ۲۳ بهمن ۱۳۸۸ سایت جرس نیوز که اخبار جنبش سبز را منتشر می‌کند توسط ارتش سایبری هک شد. در صفحه‌اصلی سایت جرس هم پیامهایی بعنوان دلایل هک سایت قرار دادند

          به احترام رفراندومی که در ۲۲ بهمن برگزار شد ومردمی که رای دادند و به احترام ملتی بزرگ و وطنی به نام ایران       

          بیشتر از این مهره افرادی که خود در آمریکا در امن و امان به سر می‌برند و از شما بعنوان مهره استفاده می‌کنند نباشید.      

تک‌کرانچ

وب‌گاه اروپایی تک‌کرانچ در سپتامبر ۲۰۱۰ به دست ارتش سایبری ایران هک شد و مراجعه‌کنندگان به این سایت پس از ورود به یک سرور مخرب هدایت می‌شدند که این سرور با بررسی رایانه‌های کاربران، درصدد شناخت نقاط ضعف احتمالی و نفوذ و نصب برنامه‌های مخرب بر روی آنها می‌نموده است

تلویزیون فارسی وان و سایر وبسایت های گروه موبی

         

          تصویری از صفحه اصلی سایت پس از هک

 

در آبان 1389 ارتش سایبری ایران وبسایت تلویزیون فارسی 1 را به همراه تعداد زیادی از وبسایت های مرتبط با گروه موبی از جمله تلویزیون طلوع، تلویزیون لمر، رادیو آرمان و .. را هک کرد.

 

سایت صدای آمریکا

سایت صدای آمریکا و ۹۵ سایت وابسته به آن در روز ۳ اسفند ماه ۱۳۸۹ توسط ارتش سایبری ایران هک گردید و مخاطبان این سایت ها با مراجعه به این سایت ها با آرم ارتش سایبری و جمله ی "ثابت کرده ایم که می توانیم" مواجه می شدند.همچنین متنی در این سایت با خطاب نمودن کلینتون وزیر سیاست خارجی آمریکا قرار داده اند که عبارت است از : خانم کلینتون می خواهی صدای ملت های مظلوم را بشنوی؟ ملت‌های اسلامی دیگر حیله‌گری‌های آمریکا را باور نمی‌کنند، ما از شما می‌خواهیم که به دخالت در کشورهای اسلامی ادامه ندهید

صدای آمریکا عنوان کرد که ارتش سایبری در دسترسی به سیستم کامپوتری داخلی سایت صدای آمریکا شکست خورد ولی با دسترسی به یک سیستم کامپیوتری بیرونی که سرور آدرس های اینترنتی را اداره می کرده است، آدرس های اینترنتی را به سوی آدرس های خود تغییر مسیر داد

تولید بات مخرب

وب‌گاه  zednetاعلام کرده ارتش سایبری ایران در اکتبر ۲۰۱۰ اقدام به تولید بات مخرب برای سیستم عامل ویندوز کرده است. این بات تا به حال ۴۰۰۰۰۰ مرتبه دانلود شده است و پیش بینی میشود این بات ۲۰ میلیون سیستم را آلوده کند.

گردآوری:  e.sadeghi

منبع : ویکی پدیا فارسی

          اگر این مطلب را خوب میدانید با کلیک رو دکمه +1 ما را محبوب کنید

 

نظرات 2 + ارسال نظر

سلام
از اینکه بهم سر زدی ممنونم و از نظر لطفت سپاسگزارم.
وب آهنینی داری کلی سروصدا داره.
لینکت کردم شما هم منو لینک کنید

راستی منو با نام دوست پسر لینک کن.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد